Levens veranderd door Jezus,
Maken van discipelen,
De wereld bereiken

Dit is echte liefdeIk ben opgevoed in een christelijk gezin en ik geloofde in God, Jezus en de bijbel. Op de middelbare school werd ik veel gepest, wat mij veel pijn heeft gedaan. Hierdoor geloofde ik dat ik minder was dan de anderen.

Op mijn 16de ontdekte ik dat jongens mij leuk vonden en dat gaf mij in het begin voldoening. In de twee jaar die volgden was mijn doel jongens versieren om zo mijn zelfbeeld op te krikken. Dit gaf mij dan een tijdelijk gevoel dat ik geliefd was, maar ik bleef wel met een leegte zitten. Ook werd ik wel eens bedrogen, waardoor ik hard en bitter werd.

Op mijn 18de werd ik aangesproken op straat door twee christenen die mij vertelden over Jezus en Zijn liefde voor mij. Hoewel ik ben opgegroeid in een pinksterkerk en het evangelie wel kende, kwam ik erachter dat ik geen relatie met God had. Ik ben op de uitnodiging voor een kerkbezoek ingegaan en daar kreeg ik een gelegenheid om mijn leven aan Jezus te geven. Aangezien ik duidelijk ervoer dat dit Gods wil voor mij was, heb ik dit gedaan. De volgende dag merkte ik een groot verschil in mijn binnenste. Niet alleen ik merkte dit verschil, maar ook anderen, want die vroegen mij of ik een nieuwe vriend had. Ik ervoer zo'n grote liefde voor mij, ondanks mijn gebreken en mijn falen, dat ik een paar maanden op wolkjes liep. Al de haat, bitterheid en eenzaamheid verdwenen en ik kon mensen weer liefhebben.

Hierna ging God een verder en dieper herstel in mij bewerken, en merkte ik dat christenen ook door tijden heengaan van verdriet en strijd. Maar als je je naar God keert en doet wat goed is, kom je er sterker uit. Ik heb dit weer ervaren bij het overlijden van mijn moeder dit jaar, en ook toen ik een miskraam kreeg. Als ik mij in mijn verdriet naar God keer en bij Hem schuil, is Hij nabij en helpt Hij mij om dit verdriet te dragen.

Corina