Levens veranderd door Jezus,
Maken van discipelen,
De wereld bereiken

Welkom


De Deur

Welkom bij Evangeliegemeente De Deur Barneveld

Evangeliegemeente De Deur is onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van 2700 kerken wereldwijd.

Als gemeente zijn wij geroepen elkaar te helpen. Dit doen wij niet omdat het moet, maar omdat het ons verlangen is Jezus zichtbaar te maken. Onze kerken bestaan over het algemeen uit veel nationaliteiten en door de activiteiten heen proberen we uitdrukking aan ons geloof te geven. Veel mensen in onze kerken kunnen u vertellen wat Jezus in hun leven heeft gedaan en dat een leven met Jezus pas echt zin aan het leven geeft.

 

Ik ben nieuw

Ergens ‘nieuw’ zijn is over het algemeen niet echt leuk. Maar nieuw zijn bij evangeliegemeente De Deur Barneveld is anders. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Jezus had niets anders in Zijn agenda staan dan de verlorenen te verlossen en thuis te brengen. Daarom ben je het middelpunt van onze aandacht want jij bent degene naar wie God op zoek is. Ongeacht je leeftijd of nationaliteit je zult je thuis voelen! Jij bent de reden dat we deze website online hebben staan. Zodat je je tijdens je bezoek nog meer welkom voelt tref je, zogauw je de drempel van het gebouw overgaat zul je meteen begroet worden door het pastors echtpaar Patrick en Boudina.